Retro regerar & tacksamhet

Iår har vi inom min familj bestämt oss för att endast ge julklappar åt de små, förutom mamma & pappa som alltid köper nånting ändå, så åt päronen får man köpa men resten har vi skippat. Förra året drog vi lott bland syskon & bihang och på så sätt fick man istället en dyrare gåva, det funkade och var riktigt roligt det också, men sist och slutligen räcker det och blir över med att vi köper åt barnen, mor & far. Anton överdriver alltid mina julklappar, haha, inte mej emot ;) Pappa försökte förklara åt honom att man kan inte börja med att köpa den bästa tänkbara julklappen, utan istället köper man nåt helt okej första året som är lättare att toppa nästa år, men Anton går alltid sin egen väg men på samma gång förväntar jag mig heller inte att han ska komma med ännu bättre julklapp än förra året, fast han nog redan toppat förra årets gåva, men mer om det senare!

Kanske låter lite klyschigt men den kärlek vi har till varandra väger så mycket mer än allt guld i världen, jag uppskattar den varje dag och vet ärligt talat inte var eller vad jag skulle vara utan Anton.

Samma gäller min familj, fast jag kanske inte hunnit vara hemma så mycket den senaste tiden så kan jag inte förklara hur mycket jag älskar och uppskattar varje en av dem, att få fira denna underbara högtid tillsammans med våra familjer betyder så oändligt mycket mer än materiella saker under granen.

Men när det gäller gåvor så är det ju sååå roligt att få ge presenter också. Så en del blev det nog iallafall, hehe. Till exempel dessa som jag beställde hem från ebay i november, huur fina? Älskar dessa retro uppvridbara leksaker som ska till syksonbarnen, kanske måste beställa hem åt mig själv att ha i hyllan också haha...

>Roboten ser på pricken ut som en robot-emoji som finns i den nya uppdateringen, vet ni vilken jag menar?!

Ps. Hanna & Linda, don't show this to your children ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229