Retrodrömmen

Hej! Igår hade jag bokat en heldag med Jenny utan några egentliga planer. Så jag körde ut till Pörkenäs för att hämta upp Jenny plus två av hennes småsytrar. Det blev en heldag i Vasa med loppisrunda, skall visa er fynden senare, en jysk-runda & mat. Super kiva dag trots regnet som öste ner!

>Stugan deras är nog den ultimata drömmen för retrofanatiker, med den solblekta blommiga tapeten i köket.
Utsikten är ju inte heller fy skam...
Vi hälsade också på hästarna deras som går på grönbete några ängar bort. I våra unga år spenderade vi somrarna ute vid Pörkenäs med barbacka ridning i terrängen, hoppade i höet tills vi var heltäckta av rivsår, simmade tills vi fick kramp & lekte på stenarna vid havet. Fast jag bott inne i stan hela mitt liv känns det som att jag haft en liten del av min uppväxt på landet tack vare att Jenny och hennes mamma villigt släpat med mig till Pörkenäs och ut på andra äventyr så nära naturen man kan komma.

Hoppas att mina egna barn kommer ha en uppväxt på landet, i Kokkola finns de allra finaste områden lite utanför stan, tomterna däremot är väldigt få, så vi får se hur det blir med det, men drömma kan man ju!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229