Sista före baby

Nu har jag kommit så långt in ni graviditeten så jag börjat tänka i dom banorna, “sista grejerna jag gör ensam före babyn kommer”.
Till exempel vara vid villan, detta var troligtvis sista gången för iår. Nästa gång är vid påsken, kanske julhelgen om det är fint väder och kallt.

En härlig dag var det iallafall. Fisen & jag var påväg till Jeppis för att hämta vagnen vi fyndat, så ringde jag Carro som meddelade att dom hoppat i bilen och var påväg till villan, så vi packade villa-väskan och hoppade i bilen, en timme senare körde vi ner på grusvägen till vår villatomt. Bästa villan! ♥

virka-9596 virka-9607
Lo kom så bra överens med Fia, ute i blåbärsskogen stod dom och plockade tillsammans. Blåbär är riktigt bra för hundar, visste ni det? Måtta med allt såklart.
virka-9622 virka-9628
Att få sitta och virka med vågorna som slår mot berget i bakgrunden är allt annat än dåligt. Visst börjar den bli stor filten? Tänkte sy fast fleece-tyg på baksidan så den är ennu lite mer värmande åt babysen!

virka-9631virka-9636 virka-9640 virka-9663 virka-9670 virka-9671

virka-9696
Nån liter lingon fick jag med mig hem också, gäller att passa på sålänge man kan böja sig.
virka-9688 virka-9693
Hejdå villan, vi ses igen, då med en liten baby i famnen!

7

1 Comment Sista före baby

Leave a Reply

Your email address will not be published.