Söndag i Jeppis

Hej på er!

Här vaknade vi till en liten pojkes funderingar klockan halv 9, som varje morgon vaknar då och börjar reda ut vad som borde förbättras i världen! Inte alls mej emot sålänge vi sover på natten.

Igår firade vi mammas födelsedag i Jeppis med alla mina mostrar, faster och två systrar med familjer. Fullt hus med andra ord, skoj!

Efter kaffet drog vi ut på promenad med varsin vagn, C fick låna en av Carro, som ju börjar har några, hehe. Vår bil ser väldigt stor ut utifrån, men den rymmer ingenting nästan. Helt värdelöst bagageutrymme, som tur är nya bilen beställd och redo för byte, och den bakluckan - oh my! Fram tills det lånar vi gärna Carros vagnar istället för att packa med vår som tar ganska jättemycket utrymme i bilen.

Lissi körde pulka, och orkade gå såå långt! För mig gick det mindre bra hehe, känns som bäckenbottnet hoppat ur led fortfarande ♥ Nåväl, mer träning bara!
Efter promenaden vek vi in till Carros och papporna hämtade korvgörans sålänge mammorna körde photoshoot!
Tripp, trapp, trull ♥
...och Lissi som sköter så duktigt *hjärtögon*
Snart kommer Carro och familjen hit på en kopp & minimani-shopping! Senare på eftermiddagen ska vi köra iväg till Esse och hämta min senaste garn-beställning! Aah vad här ska stickas i veckan mellan amningsturerna.

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Ja dom är nog så små o gulliga ?
www.cindyekman.com
Gun
Gun,
Ouw vilka kluringar. <3 <3 <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229