Söndagsnjut och en ilsken kropp

Godkväll på er!

Helgen var otroligt skön och ytterst välbehövlig. Vi spenderade vår söndag med pulkaskjuts till Charlies fammo & faffa var vi fick äta lunch och bara hänga, kan vara det minst stressande ställe jag vet. Så tacksam att ha dem ett stenkast från oss. En stickning jag länge tänkt påbörja kom jag äntligen igång med igår också, och den är så rolig, så rolig! Stickar så pinnarna glöder så att jag ska få börja på en till i annat garn.

Solen sken in genom fönstren och jag bestämde att vi åker ut till Villa Elba för att fånga dom sista strålarna. Kroppen orkade så bra hela helgen, så tacksam att få ha lite pauser emellanåt tack kroppen!

Vi lekte i parken, hoppade i isklädda vattenpölar och tog kaffepaus på terassen med en underbart vacker utsikt i solnedgången. Tänk att vi snart kan dra ut till Elba i klänning och t-skjorta igen.

Idag började vi dagen med havreplättar, grädde och sylt. Vi har pysslat i många många timmar, lekt lego och känt en riktig sportlovskänsla sålänge snöstormen härjat utanför fönstret idag.

Jag har städat upp här hemma trots ilsken foglossning och en halsbränna som gav rysningar över hela ryggen, eftersom att vi inte var hemma och helgstädade i fredags var jag illa tvungen att dra igång städningen om jag ville behålla mitt inre lugn. Ljuset blev bränt i båda ändarna idag så att säga, men imorgon är en ny dag och förhoppningsvis håller sig foglossningarna borta en stund igen. Min äldsta syster med familj är hemma från Stockholm denhär veckan fr.om imorgon, så roligt! Så imorgon vilar vi för att kunna hänga på skogspicnicar och annat roligt vi planerat in.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229