Stickdrömmar & sockerbelastning

Godmorgon på er!

Klockan är strax efter sju och jag kan knappt minnas när jag varit upp såhär tidigt sist. Resten av familjen sover fortfarande och jag väntar på att sätta mig i bilen och köra iväg till sjukhuset för sockerbelastning. I väskan finns mitt evighets-virkprojekt med, skulle mycket hellre haft med den lilla gulliga koftan jag stickat på den senaste tiden.

Koftan ska direkt in i presentskåpet med sin mottagare färdig bestämt. Mönstret heter höstlövjakke och detta blir den tredje jag stickar av mönstret.

Till vår egen bebis behöver jag inte sticka så mycket för att h*n ska kunna ha stickat på sig, Charlies undanlagda små kläder består av en hel del koftor och byxor redan, men nånting jag har på min sticklista som kommande projekt är en overall av nåt slag, har inte riktigt bestämt mig för mönster ännu, tipsa jättegärna!

Inför fredagsen stickträff(jihuu!)ska jag hämta det sista nystanet så jag får färdigt den lilla koftan.

Hoppas ni får en fin dag, och hoppas jag inte börjar må superdåligt på belastningen! Efteråt ska jag unna mig både loppisbesök, garninköp och fastlagsbulls-fika i Esse hos min svägerska, ingen dålig tisdag direkt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229