Stickförvaring vol. 2.0

Hej på er!

I helgen skickade min kära granne ifall hon kunde beställa ett stickfodral av mig, eftersom jag hade tänkt sy ett åt henne tills hon fyller passade det ju superbra att hon faktist ville ha ett också, haha. Det första stickfodralet jag sydde blev stort och rymligt, men på grund av de stora fickorna lyckades jag ändå inte få in all stickutrustning jag har och fortfarande hålla det organiserat, så i samma veva påbörjade jag en produktutveckling, och Lina fick mitt första fodral. Istället för ett megastor fodral minskade jag lite på vidden och sydde fler små fack så strumpstickorna hålls på plats, och lägre paneler för fickorna. Dessutom tillkom en liten ficka med knäppe för markörer. Istället för knytband runt fodralet gjorde jag en knapp av koskinn och ett band av renskinn, båda finskt ursprung. Mycket nöjd! Jag använde endast tyg och material jag hade i hyllan färdigt, det blommiga fick jag, tillsammans med ca 50(!) kilo tyg och tillbehör ta över från en sömmerska som jag köpte mig overlock av, I know, för bra för att vara sant. Har redan sytt en hel del av tygerna, men sorterade också bort ca 30% av ”donationen” pga utrymmesbrist. Hursomhaver så blev stickfodralet såhär. Dessa kan man beställa ifall man behöver få ordning på stickorna(via @gjordavcindy), har mer fodertyg på kommande, och ljusare canvas.
Nu ska vi dra ut i solen, jag och Charlie. Pms-monstret är och hälsar på här, så det ändå som hjälper är promenader och choko. Hoppas ni har en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Ja eller hur! Då man väl kommer till skott underlättar det ju en del att ha allt i behåll på samma ställe, haha! 😃
www.cindyekman.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Tackar! 😊 Jo visst, känns dock lite sådär oseriöst eftersom jag inte alls har nått mål med mitt företagande för tillfället utan gör det som faller mig in, känns lite mer seriöst att ha något slags mål, haha! Jag har företag i mitt eget namn, jag tar inte ut någon lön eftersom mitt företagande är på så låg omsättning så jag köper istället mer material osv istället, vilket leder till att man inte behöver betala skatt eftersom jag inte lyfter lön, moms är dock en annan sak! Rekommenderar att kolla runt på vero.fi ifall du är intresserad.
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229