Super-tisdag

Hej!

Här har det ekat tomt ett tag... Men, nu är jag tillbaka med energiförådet påfyllt! Denna tisdag har jag förmiddagen ledig, superskönt! Bestämde mig igår att tillägna de lediga timmarna åt att dra igenom stadens loppisar, sagt och gjort. Det blev både lite dyra och billigare inköp.

Alltid när jag går på loppis har jag nånting lätthittat i åtanke, för att börja nånstans helt enkelt. Idag sökte jag efter askar i glas, inga askar fann jag men däremot snyggaa karaffer och skålar, och Iittalas festivo för 50lappen billigare än i affären.
När jag var inne på ett av mina favorit pryl-loppisar utan vidare framgång skymtade jag ett läderfodral för ett objektiv, med närmare granskning fanns där en hel hylla(!) med gamla analoga kameror! Allt från externa blixtar till såndär dragspels-ljusskydd(?) som fanns på de första kamerona. Hyllan hade jag aldrig sett förr, på varannan kamera fanns lappar med "toimii" texter på, fatta lyckan! Kokkolas loppisar bjuder på såna guldkorn så hjärtat blir allt varmt.
>
Köpte i helgen en gammal polaroid-kamera som jag ska fixa film till, Ricoh-kameran var just en av dem som blivit granskade och fungerar, så några rullar till den skulle heller int vara så dåligt.. Alla kamerorna ska få en hylla att stå på och se fina ut i nåt skede, hihi känns som julafton!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229