TÄVLING - designa din egen almanacka!

Inlägget i samarbete med personlig almanacka.

Före årsskiftet satt jag mig ner för att i samarbete med personlig almanacka designa & plocka ihop lite skrivmaterial inför 2017. I veckan damp paketen ner i brevlådan och jag fick en riktig kickstart med inspiration till det nya året!

Almanackorna har oändligt med möjligheter för att alla ska kunna få en perfekt kalender utifrån sina intressen. Jag kommer använda min kalender främst till jobb men också som en slags matdagbok för mig & lillkillen när vi börjar med smakprotioner till hösten.
Utöver almanackan beställde jag hem ett skrivblock med den första halvan i helt kala, vita blad, en de av kalendern med små punkter för typografi & resten med ränder. Till skrivblocket beställde jag ett fodral i läder vart man kan sticka ner visitkort, kvitton & pennor. SÅ bra för möten osv. Omslaget som är designat av Fia Lotta Jansson är ju helt to die for dessutom!
Pärmen på min almanacka är gjod av mitt eget foto som jag vill ge er fri tillgång till för privat bruk - HÄR finns lite olika versioner som passar suveränt som pärm till min storlek på almanackorna! Varsågoda.
Jag fick också chansen att lotta ut en almanacka i valfri storlek åt en av mina bloggläsare! Du får självklart designa den helt själv med eller utan min bild som omslag.

Det ända du behöver göra är att svara på följande fråga i kommentarsfältet(kom ihåg att lämna efter dig din email i rutan så att vi kan kontakta dig ifall du vinner!) För en extra lott i tävlingen kan du följa Personlig Almanacka på facebook eller Instagram! Att följa är inget måste, kom ihåg att nämna i kommetaren att ni följer +ert användarnamn på instagram/facebook.

Vilken högtid är din favorit?

Tävlingen avslutad! Grattis Josefine Nybacka!

Psst.. Om du inte vinner så bjuder personlig almanacka på -10% gällande ett köp med koden C-INDY-2017 t.o.m 25 januari!

Gillar

Kommentarer

Janina
Janina,
Julen såklart ?
Frida
Frida,
För ett år sedan skulle jag ha svarat julen men efter att jag mistade min farmor så har det varit tungt och julen var inte mera den samma då vi alltid firat ihop. Nu väljer jag sommaren, då är både jag och min hund lyckligare?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229