Team Åsa & hemma-latte

Hejsan!

First things first – har ni sett senaste avsnittet Hollywood fruar? Haha! Gunilla är så skrattretande, jag tål int att se på henne längre! I övrigt älskar jag programmet dock.

Jag sitter med en kopp latte(skummad mjölk + svart bryggkaffe hehe) och chokomuffins som jag svängde ihop igår, med mitt pågående projekt i handen, som kommer bli en av dopgåvorna åt Gry. Ska visa på söndagen vad hon ska få av oss!

Till helgen kommer vår syster hem från Sthlm, med sig har hon ett fynd jag dreglat på, sökt upp på blocket & slutligen haft henne att hämta i Stockholm! Ska bli så skoj att visa vad det är, helt begeistrad redan!
web-0607 web-0609
Fia är föresten 11månader gammal nu! Nästa månad ska vi ha 1-års partey, wohoo!
web-0601 web-0605Hon är så gullig min lilla gris ♥
Ska alltid krypa upp brevid, helst i famnen, och gosa. Dom kommer vara så gulliga – Fia & lillkillen alltså, best buddies! Tycker det är så fint att våra barn kommer få växa upp med hund, nån som alltid vill(och har tid) till lek & gos!

4

Leave a Reply

Your email address will not be published.