The first ones in

Inlägget i samarbete med Hexter & Baines

För ungefär en månad sedan började julklapparna inhandlas, och i förra veckan anlände dom första! I samarbete med Hexter & Baines har jag fått äran att prova på deras underbara klockor, en åt mig och en åt gubben.

Klockorna har en rem i äkta läder, i den bästa av kvalité. Boetten med sitt reptåliga safirglas, kirurgiska stål & plättering i roséguld eller silver slits inte i första taget. Dessa armbandsur är verkligen på nivån som tillåter dem att ges vidare till barnbarn, och det märks verkligen vid användning!
Den svarta klockan har en längre läderrem och en större boett - den är då anpassad till Anton, som har grövre handleder. Super att detta går att välja, eftersom mina klockor oftast har allt för långa remmar, kvinno-längden passar mig superbra - trots uppsvällda handleder. ;)
För er som gillar klockorna lika mycket som jag lönar det sig att titta in på bloggen igen på lördag - I've got a surprise-första-advent-gåva for you! ;) Dessutom har Hexter & Baines just nu Black Friday-rea fram tills söndag som ger dig -25% på ALLA klockor, hur bra?

Happy shopping!

Gillar

Kommentarer

Petra Nordqvist
Petra Nordqvist,
Sjukt snygga! Nu måste jag ta mig en titt 😃
www.petra.for.me
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Ja verkligen! Gäller att passa på nu 😉
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229