Till favoritpojkarna

När Alvar fyllde år hade jag påbörjat en mössa i Big Merino åt honom, som inte blev färdig i tid, men Alvars bror Vilmer passade iallafall på att lägga in en beställning på en i svart, igår under syjunttan fick jag färdigt den svarta – så nu är dom båda färdiga för leverans till brossönerna.
Jag har ju lite speciell dygnsrymt för tillfället, har jättesvårt att få sömn på nätterna, sover till nio, stiger upp och äter frukost, somnar och sover till 13-15 tiden… Idag vaknade jag lite efter kl 15 och solen höll på att gå ner redan. Eftersom jag ju egentligen hatar att sova på dagen känns det lite segt, men men, som barnmorskan sa så är det ingenting jag kan kontrollera, trust me – jag har verkligen försökt!

Inte länge kvar nu iallafall, imorgon går vi in i vecka 38 (!!) och ultraljud står på schemat. Bebisen kvällsgympar alltid från 00:30 till 01:00 och sen tar han natten, hoppas rutinerna det håller i sig på utsidan. ;)

4

4 Comments Till favoritpojkarna

  1. Sonja

    Känner igen mig där. Går och lägger mig 2-tiden, sover superdåligt fram till 7-tiden och sen sover ja gott fram till mitt på dagen :D Tur att jag precis fick sjukledigt så det inte gör något, men känns nog segt. / v 34 and counting…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.