Tisdags haul

Idag tog jag bilen till stan eftersom att jag skulle printa ut placeringskorten vid jobbet. Det gick bra och känns skönt att dom inte är så invecklade att man måste göra annat än klippa. Tummen upp! Nu är det inte mycket kvar att göra före bröllopet.

Anyways så kom jag på att jag ju borde köpa lite semester-kläder eftersom att jag ju får semester nästa vecka, känns som att jag är ledigt hela tiden från förr så det blir nog inte så stor omställning, hahah. Så jag håvade med mig en linneskjorta till, lite bomullstoppar i världens skönaste modell (Abbie heter den) och ett par vita shorts. Dessutom hade min nät-beställning kommit till butiken, ääntligen fick jag hem min älskade väska, om ni bara visste hur mycket jag längtat efter denna väska! Redan i höstas när den kom ut till försäljning, och såldes slut på nån timme, suktade jag efter den. Döm om min förvåning när den kom tillbaka till försäljning, satt ju och campade på nätsidan så jag skulle hinna få en! Jeansespadrillosarna beställde jag också, gillade den svartvita modellen så mycket.
Väskan tror jag att jag kommer spara till bröllopet, som bröllopsväska.
Dessutom har jag skaffat linser, så efter att jag provat dem några dagar har jag nu hämtat mitt första paket, helt kär redan. "Jag seer ju som en normal person!!" fast jag nu int har så superdålig syn så är det ändå kul att man kan se utan glasögon, att kunna använda hur många olika solglasögon jag vill, jag längtar efter att få se en 3D-film på bio haha, ni med glasögon vet vad jag menar. ;)

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Jag håller med! Så bra 😊
www.cindyekman.com
Josefine N
Josefine N,
Den mattan alltså?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229