Tisdags tulpaner & golvmålande

Hej!

Här är det mycket pågång som vanligt. Igår hämtade jag och Jenny ett bord jag haft reserverat i två veckor via fb-loppis. Bordet var perfekt och gav mig en riktig kick att få målat det sista av golvet, hade ju ändå skjutit upp det i en dag.. Haha. Allt går så snabbt här så tidsuppfattningen stämmer inte riktigt. I en månad har vi nu hållit på här, nedrevåningen är snart klar, lite lister som saknas, ja förutom badrummet och hallen då. Idag kom våra vitvaror, jeee! Vi beställde dom för nån dag sen & betalade dem igår, tack Gram för supersnabb leverans!

När gubben & jag var på lunchinköp idag kännde jag att det var dags. Idag köper jag tulpaner! I två månaders tid har jag snällt lagt tillbaka dem i hyllan.
Nya golvet målade ju jag då första varet igår. Eftersom att badrummet blev renoverat här får nåt år sedan på grund av vattenskada så drogs hela köret ut, som jag nämnt nångång. Därför lag vi in nytt likadant golv men på tvären. Varför läggs inte detta golv i nya hus??
Thonet-stolarna, SÅ tur att jag nappade dem åt mig fast vi fick dras med 13(?) stolar i lägenheten.
Fia har växt nått otroligt, hon gillar verkligen sitt nya hem, att få gå ut stup i kvarten skadar varken golvet eller nån annan. Helt underbart!
Nu ska jag dricka en kopp kaffe före jag ska söka efter mitt smink i låd-berget. Eftersom att detta hem ser ut som en byggarbetsplats till största del så bjuder jag kanske inte på såå mycket foton, men ikväll kommer far hit och vi ska kakla köket och installera vitvarorna om vi hinner, så det ska ni på pics på!

Gillar

Kommentarer

Jessica
Jessica,
Var hittas golvet? Hur mycket kostar det? AAh det är sååå svårt med golv tycker jag..
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Golvet finns vid Hartmans, kostar 20€/m2 och heter Chalet! Eller hur, supersvårt!?
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229