Toppen-söndagen med spricka i tån

Idag lyser höstsolen i Kokkola. Jag längtar ut till skogen meen, i torsdags slog jag i tån så utav... så på fredag for jag till läkaren som nog gissar att den åtminstone har fått en spricka i sig, dom röntgar ju inte gravida om det inte är akut. Såå här går haltar jag med inlindade tår som inte ryms in i annat än Birkenstock... Så jag tror jag håller mig inomhus resten av dan.

Håll tummarna att tån blivit bättre på en vecka, annars måste den röntgas iallafall.

Fun fact. Har aldrig i mitt liv brutit ett ben i kroppen, må detta icke vara den första gången.

Min far & bror ringde klockan 09 att dom var vid KodinTerra och om vi lägger på kaffe. Vi som kom hem klockan ett igår var lagom pigga... Så vi bjöd på lite rester från gårdagens vrål-middag (menyn från igår kommer senare ikväll!) och jag och gubben åt frulle.
Sen har jag fixat lite tack-kort som pappa och Conny får ta med sig.
Tack-korten blev superfina med stämpel-setet jag köpte från Tiger i Danmark! Så enkelt med ack så vackert!
Nu ska jag fortsätta virka på min filt, som inspiration har jag köpt två nya mjuuka garnnystan som ska(förhoppningsvis) bli till en liten-liten kofta med träknappar. Lite experthjälp i form av Pernilla eller Victoria behöver jag - men visst ska det gå! Dessutom fick jag tips av grannen Lina att ladda ner Storytel som sällskap till virkningen. Superbra ju! När vi for på bröllopsresa beställde jag vad jag trodde var Medan han lever av Elaine Eksvärd som ljudbok, men tydligen var det en e-bok, så jag fick avbryta köpet och vänta snällt på ljudboken, som finns på Storytel! Den är så gripande, sorglig och ögonöppnande samtidigt som man får en sån obehagskänsla i hela kroppen. Kanske egentligen inte så bra att höra på denna bok som hormonstinn gravid kvinna, men jag rekommenderar den vaarmt åt a.l.l.a. Detta är för att förtydliga inget sammarbete!

Nu ska jag rulla köttbullar och koka postatismos! Happy sunday!

Gillar

Kommentarer

Victoria
Victoria,
Hördu Cindy! Kom hit på en kaffe nån dag så skall vi göra babykläder 😉 kram
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Jaa!! <3 Jag hör av mig nästa vecka 😉
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229