Tre listan3 saker jag ser fram emot

» Äntligen få kalla mig fru till Anton efter 3års ständiga fråga "kan vi gift oss?" med svar i stil med "Joo, får jag fa på wc först?" Nu under de senaste månaderna, så har detta svar kommit ut med ett mycket bredare leende på läpparna, för oss båda. Snaart är vi man och fru!
» Bröllopsresan! Vi kommer att vara ett såntdär jobbigt-kära-newlyweds-par.
» Att vakna upp brevid Anton den 5.6. Blev lite bröllopsinfluerat dethär, lovar att resten av listan int är lika Anton-betonat ;)3 saker jag vill

» Kika på min maffiga vigselring igen som ligger gömd i tryggt förvar, jag har en tendens att slarva bort saker som inte sitter fast på min kropp...
» Få färdigt vårt hus såpass att jag kan säga NU är vi färdiga med renoveringen, nu återstår bara en rad tidskrävande projekt som aldrig kommer ta slut.
» Bli ännu bättre på att njuta av stunden i stunden. Dock väldigt bra på det redan, men ennu lite bättre vill jag bli.

3 saker jag ofta gör

» Somnar om efter att jag varit ut med Fia klockan 7 var morgon, drömmer såna sjukt underliga drömmar när detta inträffar, minns dem gör jag också, skriver ner de flesta drömmar åt min maid of honor gör jag dessutom. Läste nånstans att det mest ointressanta du kan skriva om är bland annat dina drömmar.
» Tappar bort min telefon, helt med handen på hjärtat inträffar detta 10 gånger om dagen, kanske 3 gånger är den påriktigt borta och jag får söka i 5minuter.
» Pussar Fia så hon somnar, tur att hon tycker om att gosa lika mycket som jag, fun fact: förr tvingade jag Anton att gosa med mig så mycket så han tillslut gav upp och vi skaffade Fia. Nuförtiden tror jag att han nog saknar alla överflödiga pussar och kramar som nu går till Fia istället. Hund reducerar kramar med ca 45%, tips till medlidande män med overly-gos-sjuka flickvänner.


3 saker jag gillar

» Att vakna utvilad klockan 07 en solig lördagsmorgon
» Regnsmatter på plåttak när det åskar
» Min mysiga lite råddiga trädgård ♥
3 saker jag inte gillar

» Städa, kommer helt klart anlita städerska minst en gång i månaden när jag får barn
» När det börjar blåsa kallt när man just kletat in sig i en liter sololja
» Vakna trött av alarmet en slaskig januarimorgon
3 saker jag borde

» Tvätta Antons vinter-täcke före det åker ner i källaren, jag behåller mitt älskade duntäcke över sommaren, hittills iaf.
» Flytta min odlingslåda till bakgården
» Betala min mastercard räkning... Ingen vacker syn vill jag tillägga.
3 saker jag kan

» Spela gitarr, ge mig en gitarr, en iPhone & lite betänketid och jag spelar precis vad du vill.
» Tydligen planera ett bröllop för 130 gäster på fyra månader. Trodde jag skulle bränna ut mig själv eftersom jag ska ha det som jag vill ha det, men här sitter jag med allting på klart för länge sedan och inte känt ett enda moment av stress ännu. Yay!
» Tillsammans med gubben grundrenovera ett hus för en skrattretande låg summa.
3 saker jag inte kan

» Spela saxofon... Hade hoppats på en till julklapp, men Anton valde fungerande örongångar. Än en dag mina vänner, än en dag.
» Sitta stilla och kolla på en serie, sitta stilla och endast virka, ligga och sola... Utan nåt annat att göra på samma gång. Börjar klia i knogarna när jag måste göra bara en sak i taget. ÄÄh hur klarar ni män er riktigt??
» Tänka mig att nångång jobba heltid med samma jobb, denna saliga härliga blandning jag för tillfället har chans att jobba med är helt underbar!


3 saker jag blir lugn av

» Få borsta tänderna vid villan, nybastad med solnedgången framför sig.
» Checklistor, när jag är stressad.
» Spontana kamerautflykter i naturen3 saker jag blir stressad av

» Att behöva hanskas med PC datorer
» Slött internet när du behöver det som mest
» Människor som måste lägga sig i och försöka övertala min åsikt gällande mitt privatliv. Däremot folk som försöker övertala min åsikt om allmänna saker bryr jag mig inte i så mycket, älskar också att debattera om en hel del kanske lite oväntade(för mig)ämnen..
3 saker jag gjort i helgen

» Försökt hålla in mitt skratt efter Finlands förlust, oj domdär pojkarna såg så hjärtekrossade ut.
» Besökt hundparken igen.
» Ätit fattiga riddare, gör nån såna nåmer alls? Hade helt glömt att dom finns.


3 saker jag gjort den senaste veckan

» Besökt och övat vigseln i vår mäktiga kyrka, fällde en litet tår när vi övade ingången, och utgången, också psalmen för den delen.
» Skickat in bröllopshäftena till printning! Nu ska dom bara slås fast, och sen är vi färdiga med allt som måste göras före festlokalen ska dekoreras. That feelingä.
» Hållt tummarna att brudklänningen passar efter omsömnaden, den är nämnligen redo för att hämtas, meddelar senare i veckan hur läget är.


Lista från Rebeccas ursnygga blogg!
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229