Treåringen

Godmorgon!

Hoppas ni haft en fin helg trots pissvädret som inte verkar nå nåt slut.

Vi har haft en riktigt fin helg fylld till bredden med älskade gäster, kaffekoppar, massa lek och bus. Tårtorna mina fick många berömmelser och valet att skippa sockermassan tackar jag mig själv för. Piñatan var minst sagt spännande, som jag gissade var den lite väl hållbar så tillslut rev jag sönder den på mitten, haha. Nästa gång gör vi en av papermache istället tror jag bestämt.

Tänk de, han är tre år redan vår lilla Charlie! Så gosig, kreativ och snäll är han. I helgen fick han så mycket fint pyssel att greja med, allt är provat och klistermärkena är snart uppklistrade alltihop. Igår när vi satt och kollade igenom det stora pennfodralet vid frukostbordet insåg jag hur lika han är mig när jag var liten. Varje penna tillbaka på samma plats med rätt sida uppåt, fint och prydligt.

Idag väntar en playdate-förmiddag hos oss. Eftersom mina krämpor inte verkar avta, snarare tvärtom, bjöd jag in gänget hit istället så behöver vi inte hoppa in och ut ur bilen så många gånger.

Varit på gränsen så jag fått börja tumma på ringknappen till BB för att kolla upp i helgen, men tack och lov lugnar det ner sig när jag hunnit vila ikapp. På lördagskvällen var jag så mör att jag somnade på soffan klockan sju... Ska bli så fantastiskt skönt att leva normalt igen till sommaren. Men först ska vi baka färdigt lilla bebisen! Åh som vi längtar. ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229