Trettiosex

Nu är det nära hörni! Vecka 36.
Efter besöket på sjukan har känslorna verkligen kommit ikapp mig. Det känns så nära nu, lite för nära – sådär så jag kommer få fruktansvärt lång tid om Egon(som nu kanske har fått sitt riktigta namn)bestämmer sig att campa där inne för länge.

Jag går ständigt och känner efter om sammandragningarna är vanliga eller förlossningsrelaterade. Om TVÅ veckor är hans kropp färdigutvecklad och jag får börja försöka sätt igång förlossningen på egen hand. SÅ längeee. 

Men eftersom min kropp har förberett sig så länge med så jättemycket sammandragningar och kramper i livmodern så tror jag faktist inte att jag kommer gå fullt ut. När jag går river det i livmodern och att ligga på rygg finns inte på kartan. Jag kan verkligen inte böja mig längre och andningen är ju som den är.

I veckan har vi haft föräldraförberedelsekurs i Kronoby. Föreläsningen om amning gav mig samma som förlossningsförberedelsekursen, ett lugn och en bekräftelse att jag är bra påläst eftersom inget av informationen var främmande, så det var ju skönt. Sen hade vi om barnavård som innehöll mycket nyttig info som jag inte läst på om från förr. Rekommenderar absolut blivande föräldrar att gå kursen!

Ikväll ska jag tvätta väskan som kommer fungera som skötväska & BB-väska, för att vi ska kunna packa den färdigt i god tid. I nästa vecka ska jag sy lite grejer till vagnen och bädda i den så att den också blir “färdig”. Det närmar sig!

 PS. Imorgon drar jag vinnare i tävlingen, så ännu hinner ni delta!

11

Leave a Reply

Your email address will not be published.