Trettondagen

Igår firade vi trettondagen i familjens sällskap. Vår äldsta brorson fyllde åtta(!) hela år och traditionsenligt firade vi honom på denna lediga dag. Hanna, hans mor, hade dukat så fint med snitt-tulpaner på bordet så jag fick riktiga cravings efter vår, sol & tulpaner i vas - jag som äälskar när det biter i kinderna av kylan.

Så nästa vecka ska här inhandlas tulpaner! Som tur har vi stans bästa florister inom promenad-avstånd så under våren kommer jag & bebisen nog komma skuttande med måånga buketter. Men först vill jag ha min bebis på utsidan och där runt sju minusgrader under de första promenaderna! Har inte riktigt kunnat inviga mina Sorel-boots eftersom mina fötter är så svullna så tårna domnar bort.... En månad kvar - kämpakämpa

Kastehelmivasen skulle passa rätt bra hit till oss också! ;)
Fashionista-Gry körde på tyllklänning importerad från Sthlm.
Hanna hade bakat SÅ god kaka - får nog be om receptet...
Födiskillen ♥
Efter kalasandet svängde vi in och åt på vägen hem. Jag konstaterade när vi satt oss ner för att äta att det är tur att man(i vanliga fall)får börja med att öva med ett barn och inte en femåring, en tvååring & en nyfödd på samma gång. ;) Tror mamma-tålamodet växer fram vartefter, som tur. Efter maten körde vi via Jeppis för att hälsa på den yngsta kusinen som sluppit hem från sjukhuset, så liten och gullig om kinderna så de va svårt att hålla sig borta! Snart får också den allra yngsta kusinen en yngre kusin. Tänk he.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229