Tumisdygnet

Hej på er!

Det senaste dygnet har Charlie varit på sleepover hos sin farmor & farfar. Vi bokade ett hotellrum i Oulu som vi senare bokade av och bestämde oss för en riktig staycation – hemma! Det har varit skönt.

Vi började med att besöka mattorget som just nu är i Kokkola, vi köpte med oss italienska ostar, skinka, salami, oliver och soltorkade tomater och dukade fram i vårt vackra städade hem. Det var så otroligt mysigt! Mycket bättre än att sitta i nåt svettigt hotellrum, haha. Fast det ju också har sin charm förstås.

Vi satt en bra timme runt matbordet och avslutade kvällen med en film på TVn, nånting som aldrig heller händer här. Sen sov vi så länge så vi vaknade med ömma ryggar båda två.

Dagen efter stryde vi bilen mot Kärkkäinen. Varuhuset har jag aldrig besök förut, men webshopen är jag väl bekant med. Lite som Finlands motsvarighet till Ullared kan jag tänka mig.

Bland annat detta kom vi hem med.

Drops-garn, två minneskort, en lite spegel, en fikus, shampoo, nagellack, en polo åt Anton, lite mer badrumsgrejer, en famn glödlampor, några plastmuggar och en fantastisk vägghylla som jag ska visa så fort vi fått den upp på väggen. …och ett paket småbilar åt Charlie.

Det var det. Kärkkäinen hade verkligen ett välvalt utbud som föll mig väl i smaken. Försöker dock att inte köpa mer än jag behöver, skåpet börjar vara fulla så att säga.

38

2 Comments Tumisdygnet

Leave a Reply

Your email address will not be published.