Update på byggfronten & lite DIY

Här har det trillat in fler idéer till julmarknaden! Har suttit framför symaskinen ett par timmar idag, fäst lite pälsbollar i mössor och ska nu packa in pepparkaksdeg före jag tar natten!

Ps. Allt som inte går åt sig på marknaden lägger jag upp här i bloggen sen så får ni fightas över dem, höhö. Går också bra att beställa napphållare i förväg till cindyekmann@gmail.com.

Dessa napphållar-band i fuskläder är helt veganska och mycket praktiska! Kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst, cognac eller matt-svart...
Har varit lite off denhär veckan känner jag... Det blir alltid så när jag har tvätt-vecka. Eftersom vi inte har nån torktumlare(ännu, finns plats för en på vinden sen *hjärtögon*) så tar det sjukt länge att tvätta alla kläder. Dessutom har vi ingen tvättstuga så kläderna står på tork i sovrummet/klädrummet/mitt kontor Så att... Inte så roligt när det ser stökigt ut helatiden, sa jag att jag längtar tills vinden är färdig och var sak får sin plats?!

Påtal om vinden - Anton meddelade idag att taket är färdigt i alla rum förutom dem utan väggar, nästa vecka kommer våra nya fönster - så då kan väggarna i de små rummet också göras färdiga! Snart mina vänner, snaart!

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
vaaar ska du vara? Jakobstad?
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Kokkola vid sockenkyrkan! 😊 från 09.30 framåt till 14-tiden
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229