Upplagt för mys

*Inlägget i samarbete med Jollyroom*

För ungefär en vecka sen fick vi hem Charlies nya spjälsäng från Jollyroom. Under denna vecka har han sovit ungefär halva nätterna i sängen och andra halvan i vår säng, förutom en natt då han sov från 21-07(!) i egen säng. Vår lilla älskade pojke, vilken tur att du inte tagit efter din mammas sömnvanor!

I samband med Charlies nya säng fick vi en hel hög mysiga sängkläder och filtar från Alice & Fox att gosa ner oss i, här är det minsann upplagt för mys! Speciellt nyheterna i enfärgat jersey är vi förälskade i, såå mjuka och goa - nästan så man blir lite avundsjuk...
Filtarna kommer i två-pack och är av 100% bomull - en perfekt gåva, den vita kommer Charlie ge bort i present åt sin kompis som ännu guppar på i sin mammas mage.
Sängens långsida går enkelt att dra ner genom att trycka in nedre kanten, långsidan borde också gå att ta bort helt och hållet, vilket ju är super om man har en lägre säng. Brevid vår kontinentalsäng är långsidan övre kant nästan lika hög som sängen, så vi har inte behövt ta lös långsidan. På grund av mekanismen tyckte jag sängen var svårare att montera än vanligt, men det får man ju nästan räkna med!

Vem sku int vilja krypa ner i denhär gosiga sängen? Späljskyddet är också från Alice & fox och finns i ett antal olika färger.
Sov gott, min skatt.

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle,
Hej! En sånhär säng har vi också funderat på! Har tänkt ha den längs med vår säng, och vill därför ha en med sänkbar långsida .. men på jollyroom finns inga mått på vad höjden blir när du sänkt ner sidan? Vet du (eller orkar du mäta) vad höjden är på sidan när den är nedsänkt?
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Hej! Absolut ska du få mått, mäter och svarar här inom kort! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229