Vagnen i grönt

Goodmorning! Härligt med lördag, uppskattar helgerna överlag lite mindre nu när jag jobbar när jag vill, hemmifrån, men också mer taggad på helg eftersom Anton aldrig jobbar på helgen, och inte jag heller nuförtiden! De flesta helgerna går ju som vanligt ut på att renovera, städa, baka & koka kaffe till talkoarbetare. Men möjligheten att hitta på nått finns iallafall!

I veckan hämtade jag hem vagnen vi hittade via FB-loppis, och nu ska jag äntligen visa vilken det är!

Vagnen är en Brio Happy, liggdel, sittdel, alla möjliga regnskydd, myggnät & extrahjul fick vi med på köpet - super! Gillar verkligen färgen, trots att jag är en typisk kostar det mer än 50€ kör vi på säkra kortet svart, gäller det mesta förutom kläder och skor. Skulle aldrig våga köpa en ny vagn i nån snygg färg med risk att tröttna, ni vet vad jag menar! Handtaget kommer jag ennu byta till brun tejp eller klä över med läder.
Det vi sökte i en vagn var följande -stabil (!) -klarar av snö & svår terräng -lagom smidig, ska rymmas bra i bilen men ändå inte vara lika bred som Emmaljungorna -stor varukorg i tyg -lätt att styra(helst svängbara - men låsbara hjul, detta har ju inte Brion men relativt lättsvängd är den iaf)
Det bästa med vagnen är att vi har 1000€ som vi inte lag på en ny vagn, att istället lägga på t.ex en svindyr skötväska. ;)
So far so good! Nästa mission - skötväska...

Tack Sara för fotoassistansen igen ;)

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Varifrån är glasögonen :9
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Om du menar mina glasögon med styrka så är dom från Favoptic - en sida på nätet 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229