Vagnen som värmer mitt prylnördshjärta

Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi.

Det finns nått jag värdesätter väldigt högt bland baby- & barnprodukter, saker som har det där lilla extra, ovanliga genomtänkta finesser som gör livet med barn enklare, denhär vagnen mina vänner, är en sån produkt!

I förra veckan fick vi äntligen hem vår nya vagn och åkpåse från Jollyroom! I helgen har vi hunnit provköra på lite olika underlag och jag är redo att recensera vagnen för er. Moweo Mejor Air är en duovagn, men till skillnad från andra duovagnar görs liggdelen om till en sittdel istället för att ha två skilda delar att byta mellan!

Med några enkla klick går din liggvagn till en sittvagn under en minut, helt fenomenalt!
Den gråa designen mot det svarta konstlädret - love it!
I sittläge räcker solskyddet(som har vädringslucka med myggnät) ända ner till bumpern.
Åkpåsen från Nordlys kunde inte kommit mer lägligt, vår andra åkpåse är allt för varm att användas denna årstid, så denna påse anpassad för vår & sommar åkte in i bilstolen direkt.
Åkpåsen har såklart hål i ryggen för bälten i vagn och bilstol.
Om ditt barn somnar i sittdelen kan du enkelt fälla ner den till liggläge med en hand - så smart!
Ihopfällt ryms den hur bra som helst in i vår minimala baklucka. Ligg/sittdelen kan t.om fällas ihop ytterligare så den blir dubbelt så kort som på bilden, hjulen tas också enkelt bort. En riktig resevagn är den, vilket är super för oss som har många ärenden till Jeppis och behöver ha med oss en vagn som är lätt att fälla ihop men också stabil att t.ex ha Charlie att sova utomhus i, eller promenera med. Jag tänkte att jag hellre kommer ta promenader med Brio'n än Moweon, med det får jag äta upp, vår nya vagn är såå mycket enklare att skutta, också i leriga förhållanden föredrar jag Moweon - en riktigt bra allround vagn helt enkelt. Jag har listat plus och minus som jag stött på under helgen vi hittills provkört vagnen.

+ Jättesmidig i butiker med sina svängbara(som också går att låsa) framhjul + Lättnavigerad på asfalt och grus aka. slask & lera + Liggdelen går att fällas om till en sittdel = man behöver inte förvara den del som inte används + Passar både mig som är normallängd och Anton som är 191cm lång tack vare det utdragbara handtaget + Tar väldigt lite utrymme ihopfälld, dessutom superlätt att fälla ihop(chassi fälls ihop med hjälp av bara en hand) - Bromsen är väldigt pålitlig nog, men seg att få på och bort - Knapparna för att vända ligg/sittdelen är på ologiska ställen, vilket iofs inte stör när man väl lokaliserat dem - Fempunktsbältet som är nödvändigt när vagnen är i sittläge - får man inte bort när vagnen är i liggläge, jag har iaf inte hittat nått enkelt sätt ennu, så nått slags tjockare underlägg i vagnen behövs i liggläge - Väldigt tunt tyg, just för att liggdelen ska gå att trycka ihop till en sittdel, vi använder vagnen med en mjuklift nu under de kallare månaderna, i sommar kommer det dock vara super med en tunn vagn

Fler barnvagnar hittar ni här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229