Välkommen upp

I helgen har vi äntligen flyttat upp på vinden som blev färdig riktigt i grevens tid. Killarna & städhjälpen(mamma & svärmor)har varit så effektiva och duktiga, så tacksam!

Tänkte att jag ju ändå måste ju visa några sneakpeaks fast vi knappt har några möbler på plats ennu.

I badrummet vet jag exakt hurudan spegel vi ska ha, men var en sån finns att köpa är ett litet problem… Får hålla tummarna att loppis levererar under våren. Fram tills det får det duga med denna tillfälliga, samma gäller kranen – fram tills jag hittat spegeln kör vi med denna som pappa hittade i sina gömmor.

All badrumsinredning är från IKEA, luckorna är egentligen köksluckor – mer om dem när vi monterat på handtagen!
I vårt sovrum lyser solen så starkt in så man tror det är vår i december, nästan. Som tur har vi anti-sun fönster så trots den starka solen blir här inte alls varmt om dagarna, samma gäller alla fönster på vinden. Trots det är nog gardiner väldigt högt upp på inköpslistan.
Rottingstolen hittade jag på Luleå-loppiset i höstas, helt fantastiskt vacker!
Till höger i bild ser ni Stokke-sängen som ennu behöver nån slags sänghimmel, får klura på den lite… Annars är den bäddad och redo för bebis!
Till vänster, utanför bilden framför trappan finns ett öppet allrum som kommer fyllas med soffa och nån snygg byrå så fort vi får hämta våra nya soffor som ska till vardagsrummet på nedrevåningen, så då flyttar vi upp söderhamn-soffan.
Sen har vi i det högra hörnet av huset i det större rummet vår walk-in. Här har vi två klädstänger i trä – Jysk, en stor byrå och lite småkorgar utplacerade tills vidare. Hit ska vi ännu lägga ett sminkbord så jag slipper stå i badrummet och ta upp allt rum hehe. Förvaring in vid taksluttningen behöver vi också klura på.
I rummet till vänster finns mitt kontor, där ska hyllor upp på väggarna och ett större skrivbord göras.

Men som ni hör är det bara en massa roliga grejer kvar som jag helst fixar på egen hand sen när jag kan röra på mig igen. ;)

Vad tycker ni såhär långt?

18

9 Comments Välkommen upp

 1. Marie

  Vad skönt med en helt “ny” våning att använda, och snyggt! Jag ser fram emot ett inlägg om badrumsskåpen. Vi ska snart köpa all badrumsinredning och har inte riktigt hittat något som är helt perfekt på ikea, men eftersom de är så mycket billigare än andra så tar jag emot alla tips om hur man kan piffa upp skåpen :)

  Reply
 2. L

  Vad fint ni har det! Gillar den temporära spegeln :) Det är faktiskt mera kul när det tar sin lilla tid, vore ju tråkigt (för läsarna) om allt var färdigt genast! Nu är det t.o.m lite spännande att vänta på när vi får se mera ^^,

  Reply
  1. Cindy Ekman Björkskog

   Ja det blev lite coolt med den höga spegeln! :) Haha ja eller hur! Finns ju dessutom en risk att det inte blir så personlig inredning om allt ska bli klart på en gång! Lite måste man ju få söka o tänka efter ;)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.