Växtrea vs. Paw patrol

Idag på förmiddagen packade vi in oss bilen och körde till Jakobstad för att ta del av alla evenemang som ordnas i staden dessa soliga, snöiga lördag. Vi hade planer på Paw Patrol, ponnyridning menfrämst ett besök till Sunds, Charlie ä.l.s.k.a.r växter och blommor, så vi har länge tänkt ta med honom till Sunds, och oh boy som han trivdes där! Vi bestämde oss för att skippa allt annat och köra all in på Sunds istället, haha.

Inte nog med att Charlie var så taggad så han inte riktigt kunde behärska sig bland alla växter och blommor så har Sunds -50% på ett stort urval grönväxter, så vi var ju tvugna att köpa med oss några hem.

En flamingoblomma(also called fredskalla, visst?), ett elefantöra och två "Dieffenbachia Camilla" prickblad på svenska. Har haft stor hjälp av min app Plantsnap, både för växter inomhus och i trädgården!

Ett mycket lyckat besök må jag säga! Nu ska vi göra soppa på Charlies fisk "blubb", en lax jag köpte i fredags, som han tog som sitt gosedjur. Blandade känslor, haha. Vi bokade in skötning för att passa på att njuta av mina föräldrars superfina bastu, så här går det ingen nöd på oss minsann. Snart anländer alla syskonbarn och syskon, så roligt att barnen få leka tillsammans sålänge vi vuxna får dricka varmt kaffe, de e livet de!

Hoppas ni får en riktigt fin helg!

Gillar

Kommentarer

Katarina
Katarina,
En flamingoblomma är det=Anthurium. Fredskalla är en annan växt med vita blommor och helt andra blad. Hälsn. floristen.
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Alltid lär man sig nåt nytt!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229