Växtväggen

Sådärja. Det blev inte lika stor förändring sen sist och slutligen, men hyllan är välbehövd för att alla sticklingar och krukväxter ska få samsas om det lilla solljuset vi får. Snart ska jag börja så frön inför våren, tills det behöver jag tillverka ett lock till min plantbox, där tänkte jag mini-växthusen ska få stå, också framför det soligaste vindsfönstret brukar jag ha några små odlingar.

Tänkte börja gro några chiliplantor här senare idag faktist, basilika-frön borde jag inhandla snarast, som ska få bo i krukor inomhus, det är så roligt att följa med när fröna gror!

[gallery columns="2" size="full" ids="11189,11184"]
Gullranka, monstera monkey mask, avocadofrö som förhoppningsvis ger nån liten rot nu under våren & min stora monstera.

Gillar

Kommentarer

Corinne Grönholm
Corinne Grönholm,
Oj vad fint ni har det! Ska också försöka få till en ny avokadoplanta. Min fina dog när jag flyttade så det var trist. Vet du vilken tid som är bästa tiden för att börja odla på en ny? 😊
corinnegronholm.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Tackar! 😊 JA det är nog så roligt av nån konstig anledning att gro domhär avocadosarna. 😃 Själva kärnan är inte så värst beroende av ljus har jag för mig, sätt igång så snabbt du kan så får du förhoppningsvis till sommaren en lite stjälke, när den kommit upp vill den gärna ha solljus nämnligen. Ska prova göra små jack i mina kärnors topp och botten i framtiden, och se ifall det påskyndar processen.
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229