Vecka tre

Hos oss har vi numer en treveckorsbebis, känns som att vi sovit max fem nätter tillsammans - tiden går snabbt när man har roligt!

3 veckor och en dag gammal.
Lillgubben växer så det knakar, mest under hakan, höhö. Han sover om nätterna, väcker mig när han vill ha mat och ny blöja, bortsett från inatt då han inte vaknade alls, tur att han sover med madrasskydd under sig om vi säger så ;) En mycket nöjd och (hittills)lättröstad pojke har vi fått!

Imorgon har vi rådgivningsbesök, så spännande! Haha, trodde nog inte för ett år sen att jag skulle tycka ett rådgivningsbesök ska bli spännande, tänk så de kan ändra! :)

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,
Jo, hon somnar fint om jag ligg-ammar men vår säng är lite för mjuk och då det liksom blir en grop under mig är hag orolig att hon ska rulla dit och inte få luft (nojig mamma här hej). Men de senaste nätterna har det gått bättre, har lyckats smyga upp henne närmare kudden då hon somnar och där har hon sovit vidare i alla fall ett par timmar i streck. Bra att er lillkille verkar sova gott, hoppas det håller i sig!
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Ahaa precis det. Det problemet har vi sluppit eftersom vi just köpte ny säng, så madrassen är fortfarande hård. Så det rekommenderar jag varmt - en ny madrass! 😊 Ja verkligen, lycka till!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229