Vecka tre

Hos oss har vi numer en treveckorsbebis, känns som att vi sovit max fem nätter tillsammans – tiden går snabbt när man har roligt!
 3 veckor och en dag gammal.
Lillgubben växer så det knakar, mest under hakan, höhö. Han sover om nätterna, väcker mig när han vill ha mat och ny blöja, bortsett från inatt då han inte vaknade alls, tur att han sover med madrasskydd under sig om vi säger så ;) En mycket nöjd och (hittills)lättröstad pojke har vi fått!

Imorgon har vi rådgivningsbesök, så spännande! Haha, trodde nog inte för ett år sen att jag skulle tycka ett rådgivningsbesök ska bli spännande, tänk så de kan ändra! :)

14

5 Comments Vecka tre

 1. Johanna

  Vad söt han är! Hur sover ni annar, sover han i egen säng eller med er? Undrar en mamma som har en bebis som är tre veckor och två dagar och totalvägrar att sova någon annanstans ovanpå mig :)

  Reply
  1. Cindy Ekman Björkskog

   Så gullig! *hjärtögon* Han sover i egen säng och i vår säng, bäst sover han då han får sova brevid mig – de tre senaste nätterna har vi sovit så och då har han inte ens vaknat för att äta, utan sovit hela natten igenom. Då han sist sov i sin egen säng så vaknade han varje natt runt halv tre för att äta, ligg-ammade och så lämnade han o sova brevid mig vid bröstet. Kanske du kunde prova det om du inte provat redan – att ha honom att ligga på sidan tätt tätt mot dig i grodställning. :)

   Reply
   1. Johanna

    Jo, hon somnar fint om jag ligg-ammar men vår säng är lite för mjuk och då det liksom blir en grop under mig är hag orolig att hon ska rulla dit och inte få luft (nojig mamma här hej). Men de senaste nätterna har det gått bättre, har lyckats smyga upp henne närmare kudden då hon somnar och där har hon sovit vidare i alla fall ett par timmar i streck. Bra att er lillkille verkar sova gott, hoppas det håller i sig!

    Reply
    1. Cindy Ekman Björkskog

     Ahaa precis det. Det problemet har vi sluppit eftersom vi just köpte ny säng, så madrassen är fortfarande hård. Så det rekommenderar jag varmt – en ny madrass! :) Ja verkligen, lycka till!

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.