Vi kör Retro och saknar livets dryck

Hej på er!


Onsdag, ännu en dag vi myser inne. Charlie sa ikväll att han "inte vill vara i Charlies hus", inte bara han som längtar efter vardag med möjlighet till playdates och kompishäng. Vi börjar nog vara friska äntligen, så nästa vecka är vi nog i vanlig takt igen. Mycket hemmatid har däremot betytt mycket sticktid för denna mamma.


Igår fick jag ett ryck och tog fram ett UFO som legat i sin projektpåse en bra stund nu. Ett par härliga retro-mönstrade sockor stickade på frihand i Arwetta, en ny storfavorit när det kommer till sockgarn, Filcolanas Arwetta och Drops Nord gillar jag bäst när det kommer till sockor. Har du nåt tips på annat sockgarn jag borde testa? Bör vara ca 28m på 10cm.

Klart vi matchar tekoppen med sockorna. Visst?

På tal om te. Tomrummet kaffe lämnat efter sig i mitt liv hörni. Hoppas ju få tillbaka smaksinnet gärna i förlossningssalen redan, men vem vet, kanske jag behöver lära mig dricka kaffe igen? Ah känslan av att koka en riktigt god kopp kaffe och en bit choklad, sätta sig ner i soffan och ta fram sticksömmen. Det ni. Finns ingen kopp te i världen som slår det.

Snälla säg att nån fått tillbaka smaken av gott kaffe efter en graviditet när det smakat gift?! Nu smakar det som det gjorde när jag var 10år.

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Jag minns att jag nästan direkt från graviditetens början tycke kaffe var fruktansvärt. Som du skrev så smakade det gift! Försökte på jobbet dricka en liten em kopp för att hålla skenet uppe innan jag berättat att jag var gravid 😂 Typ direkt efter förlossningen började kaffet smaka sådär gudomligt gott igen som jag vanligtvis upplever det. Aah, heaven ❤️
Cindyekman
Cindyekman,
Haha samma här! Pinade ner så många klunkar så ingen sku misstänka graviditet 😂 Hoppas såå att det blir samma för mig! 👏🏼👏🏼😍
nouw.com/cindyekman
Emilia
Emilia,
vad är det för "basmönster" du använder när du stickar dina sockor? tex vid hälen och hoptagningen vid tårna
Cindyekman
Cindyekman,
Inget basmönster tyvärr, stickar oftast bara från huvudet och utifrån om jag ska sticka flerfärgat mönster då det kommer till sockor! 😊 Använder tekninken "german shortrows" till mina hälar så gott som alltid.
nouw.com/cindyekman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229