Vid Flowerbaren

Hej på er!

Ni som följt min blogg genom åren borde vid dethär läget vara bekanta med Legera, en österbottninsk inredning/lifestyle-butik som drivs av ett härligt team tjejer med Cecilia i spetsen. Legerabutiken startade i kokkola och finns nu i Jeppis vackraste butiksutrymme på Storgatan. Igår fick jag och en drös andra influencers ta del av visioner, projekt som är redo för lansering inom kort & en hel massa godsaker! 

Vi blev bjudna på en hel massa godsaker, också från sortimentet som finns i butiken. Mmm-m-m!

Fina Cecilia kom jag första gången i kontakt med när hon jobbade med ett stylingprojekt vid fotolinjen på Novia, var jag hade en kort praktikperiod vid back in the days, efter det har vi stött på varann lite här och där – men oftast i Legera butikerna! En sån fin inspirerande & driven kvinna hon Cecilia!

Jannike var också på plats, henne kom jag första gången i kontakt med under en praktikperiod på Wautsi waay back in the days! Sen det har våra umgängeskretsar möts oftare och oftare, och nuförtiden kallar jag henne en vän.  ♥

Fina Pamela var också på eventet, hennes kloka ord riktigt lyser upp instagram-flödet!  ♥

En spännande nyhet vi fick ta del av är att Flower Baren kommer gå online & bli en prenumerationstjänst, wiie! SÅ kul idé.

Tack för fotoassistansen Tina! 
Tack för en fin inspirationskväll Legera!  ♥

5

6 Comments Vid Flowerbaren

Leave a Reply

Your email address will not be published.