Vinden såhär långt

Idag kommer ett inlägg som jag väldigt länge varit taggad på att skriva!

Nästan hela sommaren har renoveringen haft sommarlov, vilket vi verkligen behövt efter bröllopsplanering och en intensiv renoverings-vår.

Nu har vi hursomhelst kommit igång igen och nu går det undan vill jag säga!

Före vi började på såg planlösningen ut såhär:

Alla rum var trånga, de flesta hörnen väldigt onödiga och wc'n på tok för liten för att ens kunna användas. En väldigt liten vind helt enkelt.

Nu ser planlösningen ut såhär:

Alla väggar är nere, Wc:n s nya väggar är ennu inte upplagda men jag ritade dit dem så ni får ett hum om hur det kommer bli! Det enda som finns på vinden är skorstenen och räcken till trappan. Mer bilder i slutet av inlägget.

Detta har vi kvar att göra före vinden är färdig: -städa städa städa -koppla om elen -bygga upp ett nytt badrum -lägga nytt tak -lägga nya väggar -grundmåla & måla väggar -måla trappan -lägga nytt golv(tips på snyggt, billigt golv mottages varmt!) -lister i alla hörn & kanter

Om 5år kommer vi lägga upp väggar på vinden igen, men tills det borde vi nog klara oss med en öppen vind!

Så egeentligen krävs det inte såå mycket tid före vi kan flytta upp. Wc'n tror jag dessutom att vi tar till sist så att vi kan flytta upp snabbt - så ytorna i princip! Ni förstår inte inspirationen jag sitter på inför vind-inredning. Ett inlägg på office-inspo kommer inom kort, då ska ni få se!

Ännu vill jag inte riktigt släppa före-bilderna, så dom får ni se sen när vinden är klar ;)

 

Gillar

Kommentarer

Nollkoll
Nollkoll,
Får man fråga hur ni gör med bygglov och sånt? Håller själv på renoverar, river och bygger upp på andra ställen också en hel del.. har inte ennu sökt om nåt bygglov/ åtgärdstillstånd, undrar ifall det är nödvändigt? Eller ska man ba kör å hoppas att huse int rasar ihop heheh..
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Intressant fråga! Jag svarar på den i ett inlägg åt dig! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229