Virkat lately & tankar om könsneutralt

De senaste två veckorna har varit riktiga virkveckor hos oss. Fått super-inspiration till både små och större projekt, jag som alltid lämnar halvfärdigt när jag tagit på mig något för stort som tar för länge, är riktigt taggad att få färdigt babyfilten så jag får börja på med nästa!

Under de senaste veckorna har jag påbörjat en mobil till vagnen, som jag tänkte avsluta efter att vi vet vilket kön bebisen är.

- En napphållare till min bebis och en till Ester som redan blivit levererad. - En (och en halv som inte ennu blivit ihopsydd) minivimpel att hänga över skötbord eller liknande. - Bra början på babyfilten i vitt, beige & grått.

Jättelätt att fota nånting på golvet med en nyfiken hund i huset. Det var farligt nära att en virkad boll rykte just...
Kunde icke hålla i bankkortet när jag träffade på denna body vid kappAhl idag. Egentligen är det ganska bra att shoppa babygrejer före man vet hurudan bebis som ligger däri, så blir det automatiskt lite dovare färger som passar bägge könen utan problem.

Rosa eller blå kläder kommer vi nog få i present så det räcker sen ändå(och jag kommer köpa frruktansvärt mycket söta klänningar eller coola hoodies)!

Av vilken åsikt är ni? Jag gissar ju att det är mycket enklare att kläderna sen får gå till lillebror/lillasyster om dom är en aning mer könsneutrala än tyllkjolar.

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Jättefin filt! Varifrån är mönstret? Ny läsare här på bloggen ?
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Tyvärr har jag ingen länk till mönstret, men sök på "zig zag crochet blanket" på youtube så hittar du säkert!:) Ååh va skoj, välkommen! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229