Walkin' on sunshine

Hej!

Idag har jag & Fia bakat en plåt mockarutor tills ikväll när den vankas kvinnokväll i Kokkola, vi har tagit en promenad i skogen här bakom vår gata, jag har lite svårt att gå för tillfället. Jag fick ju en spricka i min tå som i förra veckan bättrade sig ordenligt(yey!) men nu har den börjat ta sjukt igen...

Kanske eftersom jag inte nu heller kan gå normalt på min andra fot eftersom jag fick skoskavet from hell på bröllopet jag fotade i lördags, hela hälen är rå... Tur i oturen att jag investerade i två par Birkenstocks förra sommaren, synd för grannarna som får dras med synen på sockor i sandaler. ;) Plussa på lite växtverk i livmodern så har ni mitt tillstånd de senaste dagarna.

Ahwell, i fredags plockade vi ju lingon med Josefine, som jag ennu inte hunnit rensa... Nu vill jag ha era bästa tips på vad man kan göra av lingon förutom lingonsylt!

I fredags frågade Anton syster om jag ville ha solrosor, där var dom bor har dom nämnligen ett stort fält fyllt av dem, fritt att plocka! Svarade såklart jaa, och idag på förmiddagen lämnade hon av dem hemma hos oss, lyxigt!

Kaktusen fick komma hem med mig från KodinTerra i förra veckan, gillar att butikerna börjat ta in lite större kaktusar!

Tusen tack Linda! ♥

Gillar

Kommentarer

Jarina
Jarina,
Jag åt igår nån sorts lingonpaj på ett café och den va helt jättegod! De va typ som apple crumble fast med lingon istället + vaniljglass. Ska själv också testa nåt liknande för har frysen full med lingon 😊
jarina.fi
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Ååh låter ju supergott! Få se till att sockra tillräckligt bara! :'D
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229