Weekend in HKI

Hej på er!

Hoppas ni haft en riktigt fin helg. I fredags hoppade jag och Nicoline på tåget till Helsingfors för att möta upp och hänga med Sonja, som bor i St. Petersburg och Lotta som bor i Helsingfors.

Vädret var ingen höjdare, men det vackra hotellet vi sov på var verkligen centralt, så det störde oss inte så värst mycket. Vi kom till Helsingfors på självständighetsdagen, samma dag som den stora julmarknaden på senatstorget öppnade. Älskar att traska runt på julmarknader annars, men jag har insett att julmarknader utan snö, eller åtminstonde frost och minusgrader inte bringar mig speciellt mycket glädje, kanske t.om tvärtom, tar bort julstämningen. Borde egentligen flytta till norra Lappland varje november, det vore nåt.

Det om det. Vi hade ett supermysigt dygn i helsingfors, vi sov i otroligt sköna sängar i ett särskilt vackert hotell, på Sokos Hotel Presidentti. På fredagskvällen hade jag bokat bord åt oss vid Pinchos, som var ett riktigt häftigt ställe det också. Lite halvimponerad av själva maten efter en ovanligt rå hamburgerbiff, men all in all var det absolut värt besöket!

Vi shoppade lite, hängde på café och bara snackade hela resan.

God mat, stor frukosttallrik och många många skratt senare var vi påväg hem igen efter ett välbehövt dygn i helsingfors! ♡

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Redan stämningen på Pinchos är ju magisk. Vi besökte stället i Umeå i fjol, blev väldigt imponerad. Maten var också riktigt bra.
finachristina.fi
Cindyekman
Cindyekman,
Verkligen magisk stämning!
nouw.com/cindyekman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229