Yankee Candles, Julkort & Julkalendrar

Kolla vad som kom int itll butiken idag, Yankee Candles! Åh så gott dom doftar... Finns flera typisk juldoftar att välja mellan, jag valde Angel Wings, 2,80 får man pröjsa för denna väldoftande, dryga vax-plupp, har man ingen lykta att smälta den i så har vi Yankee Candles vanliga ljus också!

Nog om ljus, idag har jag fixat årets julkort framför några julkalender avsnitt, svarta trekantinga kort med vita illustrationer blev det. Alla ser ju att det föreställer en gran, visst?!

På tal om julkalendrar, 1 december-morgon är alltid lika mysig när man får fixa en kopp kaffe, lite frulle och klicka igång första Julkalenderavsnittet. Årets kalender då, utspelar sig i Spanien(?) så där rök ju julfeelisen direkt, får hoppas på bra handling istället. Började söka efter gamla julkalendrar och till min förvåning blev jag vääldigt varmt överraskad när jag upptäckte denna YouTude kanal proppad med gamla och nya Julkalendrar som sänts på Svt genom åren, har redan kollat egenom halva Pelle Svanslös & Dieselråttor och Sjömansmöss, hehe.

Nämnde jag att jag älskar julkalendrar?

På tal om julkalendrar #2 - alla luckor i DIY-julkalendern är inte fastspikade än, så speak up om ni har önskemål på teman eller projekt ni hittat på nätet och önskar få en tutorial på.

Gillar

Kommentarer

Anonym :)
Anonym :),
Hejsan! Du jobbar vel på kokkola blossom? Tänkt bara om du vet om Yankee candles har kommit till Jeppis blossom också å vad kostar dom? 😊 tacksam för svar! Ha de bra!! 😊
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Hej! Jes det gör jag, dom finns ennu i Jeppis-butiken, de små wax-melts som jag har kosta 2,80, så finns det små blockljus som kostar 3,50 & lite större ljus i glas som kostar 19,50! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229