Snaphots från dagen

DSC_3806
Började dagen lite sådär lagom klyschigt med att hämta in rosor från trädgården. Fortsatte förmiddagen med att sola.
img_3416.jpg
Vid lunchtid jobbade jag lite, städade köket & efteråt fixade jag crepes & plättar till efterrätt.

Lina skickade och frågade om jag kommer cyklande till onsdags-torget som ordnas här i Kokkola, och visst gjorde jag det. Dessa snygga bokstäver finns på ett höghus i stan.
En kastehelmi-skål rikare & en cykelnyckel fattigare återvände vi hem på en cykel.

06ba-51ef-c261-c751.jpg

I veckan hämtade vi ut en bok jag beställde när vi var i Estland, den fick den plats den förtjänade i bokhyllan. ÄLSKAR snygga receptböcker. Observera kvällssolen to-die-for som kommer in från hallen.
Ikväll har vi varit på kaffe, Fia smälte hjärtan vid Abc som vanligt och jag for ett varv till Prisma för att inhandla nödvändigheter till midsommaren, undviker helst morgondagens köer… Dessutom köpte jag hårfärg som ska i ennu ikväll, också en svart tvättmaskin ska tvättas.

Resultatet av både klippningen och färgningen får ni se imorgon, samt en hel massa andra roligheter! Håll tummarna för bra täckning vid villan.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.