Inbjudningskorten

Ni som följer med på min instagram har redan fått en tjuvkik på våra inbjudningskort till bröllopet, men här får ni ennu några pics. När vi valde Tullpackshuset som får festlokal visste vi att vi kommer "vara tvugna" att ha ett ganska boho-inspirerat bröllop på grund av utseendet i lokalen. Inte mig emot! Festlokalen är nämnligen ett hus med en otrolig takhöjd och underbara tegelväggar mot ett ljuvligt slitet trägolv. Som alla vet är ju inbjudningskorten ett första intryck av hela bröllopet, så med dessa hipster-kort kommer gästerna nog ana lite bättre vilket slags bröllop som väntar.
Korten gjorde jag själv i photoshop/InDesign med inspiration från Pinterest. Vi ville få in mycket information i korten men ändå inte så packat med text, så detta blev en super-bra lösning för oss!
Pappret är lite tjockare än print-papper men ändå så tunt att en vanlig printer klarar av det. Pappret har en beige ton med massa små "hår" i det. Hundra papper för en femma vid Halppis.
Checklistan just nu, en månad och två veckor kvar: ✓ Inbjudningslista ✓ Bokat kyrka ✓ Musik till vigsel ✓ Bokat festlokal ✓ Save the date-kort ✓ Planerat festlokalens inredning ✓ Besökt festlokalen ✓ Anställt cateringfirma ✓ Beställt bröllopstårta(har dock inte valt hurudan ennu..) ✓ Frågat bestman & maid of honor ✓ Vigselringar ✓ Fotograf ✓ Brudens kläder ✓ Bokat florist Brudgummens kläder Klänning till min maid-of-honor ✓Dekorationer till taket(nästan färdigt, dukar saknas ennu) Trä-skrivor till bordsdekorationerna(från ett träd som ska fällas från vår gård och sågas till tunnare skivor) Inhandla dryckerna Boka bröllopsresa(tips mottages, tack!)

And so on.... Nu ska jag blötlägga äggplantor inför tillredning av moussaka, och sålänge dom tar i sig vatten springer jag över till grannen för lite pyssel!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Aj ni hadd också?! Haha dom blir ju identiska våra bröllop haha! Jaa de kan ja tänk mig! *hjärtögon*
www.cindyekman.com
Sara
Sara,
Jo! 😊 Men jag tror nog det blir svårt att få dem identiska trots att det finns liknande inslag. Du har ett tidigt vårbröllop där allt står i full blom, och vi hade ett sensommarbröllop med lite höstigare blommor att använda oss av. 😊
www.sararasmus.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229