#knittingstorage

Inlägget innehåller sponsrat tyg från Tyg & Tråd i Jakobstad.

Hej på er!

Igår kväll fick jag en sån kick, en riktig inspo-boost som jag tog med mig in i syrummet. Tidigare i veckan började jag sy ett par byxor åt mig, sen var dom lite för snäva runt vaden, som alla byxor utan stretch är åt mig... Iallafall så fick jag rädda dom med en liten panel trikå, men så lämnade dom där. Igår kväll tog jag tag i saken och sydde färdigt dem så länge jag hade svart tråd i overlocken, dom blev riktigt bra faktist! Ska komma ihåg att visa dem i nåt skede!

Efter byxorna sydde jag en liten beställning på en mössa, sen, mina damer och herrar tog jag tag i nånting jag tänkt sy en längre tid redan.

Ett stick-fodral! Alla tyger jag behövde fanns redan i mitt välsorterade stash, lyx! Fickor främst för rundstickor, några för strumpstickor och en höjd som passar de längsta strumpstickorna såväl som saxar. Förvaringen gick på kanske 2timmar, kostnaden blev inte mycket vill jag påstå. Mycket lyckat! Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Emelia
Emelia,
Hej! Syr du babynest på beställning? Vad kostar ett banynest?
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Hejsan! Ja det kan jag nog göra. 75€ +eventuell fraktkostnad. Då bestämmer du helt hur det skall se ut! 😊 Maila mig på cindyekmann@gmail.com ifall du vill beställa!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229